Gegevens delen met het Chiron platform

Onze software zorgt ervoor dat u gemakkelijk kan voldoen aan uw wettelijke verplichtingen ten op zichte van de overheid om via het Chiron platform uw gegevens te delen.
Per 1 januari 2020 is het nieuwe decreet voor individueel bezoldigd vervoer van kracht. Dit decreet verplicht de realtime registratie van elke bezoldigde rit in de centrale databank van de Vlaamse overheid voor de 'taxiritten', genaamd Chiron. Via de Chiron toepassing kunnen de geregistreerde ritten direct geraadpleegd en gevalideerd worden door hiervoor wettelijk bevoegde personeelsleden van de overheid.

 
lees meer hierover op de website van vlaanderen.be

Hoe werkt het bij ons ?

  • Momenteel moet er een sleutelpaar aangemaakt worden en krijgt u een nieuw sleutelpaar. Dit gebruiken wij dan voor de verdere verwerking van gegevens. In een later stadium zal u dit zelf moeten aanvragen via een website (verdere gegevens volgen later). Wij assisteren u hierbij.
  • Met deze sleutels moeten we dan aan de slag om 5 ritten door te geven aan de acceptatie omgeving van Chiron
  • Nadat deze ritten goedgekeurd zijn, geeft het Chiron team toestemming om over te gaan naar de productie omgeving.
  • U geeft alle gegevens in van een rit en u kiest dan een chauffeur en wagen. Deze gegevens zijn verplicht voor de registratie.
  • Bij de aanvang van een rit hoeft u alleen op een knop te drukken om de registratie te voltooien.
  • Bij het einde van de rit drukt u nogmaals op een knop en de registratie van de rit is voltooid.

 

Zo simpel kan het zijn.

 

Contacteer Ons als u met ons platform wil werken. Dit kan door op "contact" te klikken of door ons te bellen op 0479/839214. Indien bezet, contacteren wij u zo snel mogelijk terug.