Gegevens delen met het Chiron platform

Onze software zorgt ervoor dat u gemakkelijk kan voldoen aan uw wettelijke verplichtingen ten op zichte van de overheid om via het Chiron platform uw gegevens te delen. Hiervoor heeft u dus alleen een gsm of tablet nodig, geen dure installatie.
Per 1 januari 2020 is het nieuwe decreet voor individueel bezoldigd vervoer van kracht. Dit decreet verplicht de realtime registratie van elke bezoldigde rit in de centrale databank van de Vlaamse overheid voor de 'taxiritten', genaamd Chiron. Via de Chiron toepassing kunnen de geregistreerde ritten direct geraadpleegd en gevalideerd worden door hiervoor wettelijk bevoegde personeelsleden van de overheid.

 
lees meer hierover op de website van vlaanderen.be

Hoe werkt het bij ons ?

    Er zijn 2 manieren bij ons om de registratie bij Chiron te voltooien
  • bij een rit die op voorhand besteld is, hoeft uw chauffeur slechts op 2 knoppen te drukken in onze speciale "onderweg" modus, die het zeer gemakkelijk maakt om de acties te registeren
  • indien u onze "snelle registratie" gebruikt, dan hoeft u chauffeur slechts op 2 knoppen te drukken om uw rit te registreren. U kan deze nadien dan in het systeem terugvinden en eventuele verdere gegevens aanvullen voor uw eigen administratie. U kan ook nog een prijs bepalen vanaf het punt waar u op dat ogenblik bent.
    Op voorhand moeten we wel de chiron procedure doorlopen
  • u logt in bij Chiron en vraagt de sleutels op (hiervoor hebben wij een handleiding en kunnen we u helpen)
  • wij testen de sleutels
  • u maakt 5 ritten aan die wij dan verzenden naar Chiron
  • u logt opnieuw in bij Chiron en vraagt de productie sleutels op

 

Zo simpel kan het zijn, u hoeft geen taximeter te installeren als u onze oplossing gebruikt

 

Contacteer Ons als u met ons platform wil werken. Dit kan door hier te klikken of door ons te bellen op +32 479 83 92 14. Indien bezet, contacteren wij u zo snel mogelijk terug.